18.12.10

dream

gue pengen cerita tentang mimpi , kenapa? soalnya gue akhir akhir ini kedapetan mimpi yang random abis . kadang kadang itu mimpi bikin senyum senyum sendiri , bikin keingetan mulu haha . tapi mimpi gue gak semuanya bagus . haha

mimpi itu bukan cuman lu lagi tidur terus lu mimpi , bukan cuman itu aja mimpi itu juga sama kayak khayalan yang belom real . gue juga sering bermimpi yeah bermimpilah selagi lo bisa kalo bahasa inggrisnya "dream while you can" ahsedap~~ haha . tapi lo jangan bermimpi aja , buatlah mimpi lo jadi kenyataan , dan ketika mimpi lo jadi kenyataan buatlah itu agar bisa bikin bangga orang lain terutama orang tua kita .oh iya bermimpilah sesuka hati lo karena bermimpi itu gratis , kalo mimpi bayar , kayak pemerintah haha

"We grow great by dreams. All big men are dreamers. They see things in the soft haze of a spring day or in the red fire of a long winter's evening. Some of us let these great dreams die, but others nourish and protect them; nurse them through bad days till they bring them to the sunshine and light which comes always to those who sincerely hope that their dreams will come true."-woodrow wilson

"Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world."-harriet tubman

"When we are dreaming alone it is only a dream. When we are dreaming with others, it is the beginning of reality."-dom heldar camara

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."-mark twain

"You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"-george bernard shaw

so , keep dreaming and wake up if morning is come

Tidak ada komentar:

Posting Komentar