24.6.10

just asking

Can you name 30 people you can think of right off the top of your head? Don't read the questions underneath until you write the names of all 30 people. No cheating!

1:Annisa Nadia Rahmita
2.Bintang Ariesta
3.Tommy Arief Saputra
4.Marizka Cahya Windyastari
5.Adjie Wirandhana
6.Jelvi Yusuf
7.Triaji Sidik
8.Khalisha almira
9.Fery Setyawan
10.Yusri Irfan
11.Ria Agustina
12.Ichwanul Aziz Mustaqim
13.Amelia Rizkyanti Eka Putri
14.Dessy Rahmawati
15.Annisa Mutia Zain
16.Fikar Galih Saputra
17.Muhammad Hilmi
18. Farah Moulidya
19.Dinda Putri Anindhita
20.Amirullah Munawir
21.Idha Rosidi
22.Daris Rafi Fauzan
23.Fanny Mustika Ningtyas
24.Rezanda Suteja
25.Ridho Ahmad Dwicahyo
26.Ghina Ramadhiani Pratiwi
27.Farah Hanifah
28.Farrah Fauziah
29.Rivares
30.Anindhita Lintang Putri

THE QUESTIONS:
• How did you meet 10?
waktu kelas 7 , dia kan murid pindahan dari 7-8 pindah ke 7-6 terus kenalnya imana yaa?? eng lupa haha

• What would you do if you had never met 6?
kalo gak ketemu jelvi?? biasa aja hahaha canda jel

• What would you do if 20 and 15 dated?
HAAHAHAHAHAHA gak bisa ngebayangin kocak banget pasti muti sama amir jadian , tapi mana mungkin kan gak saling kenal hahaha

• If you could marry between 6 and 14 who will it be?
ya 14 lah , lagian pilihannya jelvi apa dessy

• Did you ever like 9?
NAJONG

• Have you ever seen 4 cry?
pernah pernah

• Would 4 and 12 make a good couple?
cika dan iwa?? oh noo itu gak mungkin haha

• Would number 1 and 2 make a good couple?
heh begok masa iya mereka lesbi

• Describe 8:
baik , temen curhat yang enak , kadang kadang nyolot , paling enak buat disengin , cakep pula hahaha

• Do you like 12?
N-O !!

• Tell me something about 17:
nyolotin parah mah si hilmi kalo ngatain gue bikin sekut mulu

• What's 7's favorite color?
dunno

• What would you do if 1 just confessed they liked you?
gue akan bilang "owalah love you too dah beibh" hahaha

• When was the last time you talked to number 15?
secara gak langusng: baru tadi twitter secara langsung: lupa

• How do you think 19 feels about you?
"orang yang suka ganti avatar di twitter"

• What languages does 13 speak?
indonesia campur campur bahasa singa haha peace mel

• Who is 2 going out with?:
anak anak gennose

• What grade is 16 in?
kelas 9

• What is 5's favorite music?
ayodance music dan lady gaga

• Would you ever date 3?
hey he is my best friend

• Is 11 single?
yoma

• What is 10's last name?
irfan

• Would you ever want to be in a serious relationship with 7?
nopeeeeeeelah

• Where does 18 live?
yang gue tau , searah sama rumah amel

• What do you think about 20?
baik , gokil , kalo bicara ceplas ceplos , suka ngatain gue haha

• What is the best thing about 4?
she is my bes

• Is 21 hard-working?
gimana yaa??

• What would you like to tell 14 right now?
kalo bete liat sikap polosnya dia langsung ngakak

• How did you meet 9?
lupa

• What is the best and worst thing about 2??
best:baik banget worst:pemalu kali yaa haha

• Are you going to know 3 forever?
yap

• How long have you known 26?
kenal biasanya sih 2 taun tapi kenal bangetnya 1 taun pas kelas 9 hahaha

• Who is 24?
dia itu temen sd gue , temen smp gue , dan engko engko polos hahaha

• Are you or did you ever date 28?
tidak pernah

• Do you have a crush on 27?
tidak tidak , dia hanya my chairmate saja

• Would you kiss 25?
amit amit jabang bayi

• Have you hugged/kissed 22?
gak pernah ya ampooooooon najong

• Is 29 your bff?
dia adek kelas gue yang baek hahaha

• What do you hate about 23?
kalo lagi judes serem

• What's your relationship with 30?
ade kelas haha

ps:maaf ya jangan ada yang tersinggung ini hanya canda belaka kok hehehe

Tidak ada komentar:

Posting Komentar